Artikel 9 van 10

Chilly's Bottle Rosehip & Elderberry 500ml

€ 35,00 € 31,00 (inclusief btw)

Chilly's Bottle Emma Bridgewater Rosehip & Elderberry 500ml

De Chilly’s Bottle is een stijlvolle, handige thermosfles van hoogwaardig roestvrij staal waarin je je warme of koude dranken makkelijk meeneemt onderweg.
Door de dubbele wand van roestvrijstaal blijft je drankje in de Chilly’s Bottle tot wel 24 uur koud en 12 uur warm, ongeacht de buitentemperatuur. De buitenkant van de drinkfles blijft gewoon op kamertemperatuur waardoor er geen condens kan ontstaan.
De schroefdop maakt de Chilly’s Bottle 100% lekvrij, handig voor in je tas!

Alle Chilly’s flessen worden geleverd in een mooie verpakking, ideaal om cadeau te geven of direct door ons te laten versturen!

De voordelen van Chilly's Bottles: 
- 24 uur koud
- 12 uur warm
- Lek & condensvrij
- BPA-vrij

Reiniging
Wij adviseren je om je Chilly’s Bottle regelmatig te reinigen. Gebruik je de drinkfles een tijdje niet? Bewaar hem dan met de dop er vanaf. De Chilly's Bottle is niet geschikt voor de vaatwasser. 
De Chilly's afwasborstel is speciaal ontworpen om de flessen grondig te reinigen, je kunt hem bestellen op onze Accessoires pagina.


Chilly's Accessoires

Creëer je eigen unieke Chilly's fles met de bijpassende gekleurde Chilly's doppen en carabiners! Alle Chilly's accessoires zijn los verkrijgbaar op onze Accessoires pagina.
 
Lekker koud

Voor een optimaal gekoeld drankje raden wij aan om drinken uit de koelkast te gebruiken of heel koud water uit de kraan en ijsklontjes aan je drankje toe te voegen. Voor perfect passende ijsblokjes verkopen wij ook de Chilly’s icecubetray.
  

 

Specificatie Omschrijving
Inhoud 500ml
Afmetingen 26.5 x 7 cm
Gewicht 295 gram
Materiaal Fles - 304 RVS. Dop - RVS, plastic en siliconen o-ring
© 2018 - 2024 www.teaandlemonade.nl | sitemap | rss