Vorige Artikel 57 van 107 Volgende

Chilly's Bottle Artist Giftbox Set Psychedelic Dream

€ 58,00 (inclusief btw)

Chilly's Bottle Artist Giftbox Set Psychedelic Dream - Limited Edition

Mooie Giftbox met een Limited Edition Chilly's set bestaande een 500ml Chilly's bottle & een 340ml Chilly's coffee cup Psychedelic Dream van designer Michela Picchi.

Chilly's Bottle
De Chilly’s Bottle is een stijlvolle, handige thermosfles van hoogwaardig roestvrij staal waarin je je warme of koude dranken makkelijk meeneemt onderweg.
Door de dubbele wand van roestvrijstaal blijft je drankje in de Chilly’s Bottle tot wel 24 uur koud en 12 uur warm, ongeacht de buitentemperatuur. De buitenkant van de drinkfles blijft gewoon op kamertemperatuur waardoor er geen condens kan ontstaan.
De schroefdop maakt de Chilly’s Bottle 100% lekvrij, handig voor in je tas!

Chilly's Coffee Cup
De Chilly’s Coffee Cup is ideaal om je warme drank mee te nemen onderweg. De coffee cup is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een opening in de deksel voor gemakkelijk drinken. Deze deksel zal het meeste opspatten van je drankje voorkomen maar is niet lekvrij.

Voor het beste resultaat en het langste temperatuurbehoud, raden wij aan de coffee cup eerst te vullen met kokend water om de binnenkant te verwarmen. Leeg de coffee cup en vul hem vervolgens met uw warme drank naar keuze. Let wel, de coffee cup zal uw drank minder lang warm houden dan de Chilly’s flessen.

 

Reiniging
Wij adviseren je om je Chilly’s Bottle regelmatig te reinigen. Gebruik je de drinkfles een tijdje niet? Bewaar hem dan met de dop er vanaf. De Chilly's Bottle is niet geschikt voor de vaatwasser. 
De Chilly's afwasborstel is speciaal ontworpen om de flessen grondig te reinigen, je kunt hem bestellen op onze Accessoires pagina.


Chilly's Accessoires

Creëer je eigen unieke Chilly's fles met de bijpassende gekleurde Chilly's doppen en carabiners! Alle Chilly's accessoires zijn los verkrijgbaar op onze Accessoires pagina.
 
Lekker koud
Voor een optimaal gekoeld drankje raden wij aan om drinken uit de koelkast te gebruiken of heel koud water uit de kraan en ijsklontjes aan je drankje toe te voegen. Voor perfect passende ijsblokjes verkopen wij ook de Chilly’s icecubetray.
  

Specificatie Omschrijving
Inhoud fles 500 / coffee cup 340 ml
Afmetingen fles 26.5 x 7 / coffee cup 13 x 9 cm
Materiaal Fles - 304 RVS. Dop - RVS, plastic en siliconen o-ring / coffee cup 304 RVS. Dop - Tritan BPA-vrij stootvast plastic
© 2018 - 2023 www.teaandlemonade.nl | sitemap | rss