Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Aangepaste ruiltermijn rondom de feestdagen
In december verlengen we de ruiltermijn zodat kerstcadeautjes ook al eerder kunnen worden besteld. De ruiltermijn is tot en met 15 januari, wel zo'n fijn idee! In verband met de drukte en eventuele vertragingen bij de pakketdiensten rondom de feestdagen raden wij dan ook aan om cadeautjes op tijd te bestellen.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor de retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Hiervoor rekenen wij 5 euro per pakket, dit bedrag wordt verrekend met het bedrag wat je tegoed hebt van je retour. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@teaandlemonade.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Aanmelden retour
Meld je retour aan via info@teaandlemonade.nl onder vermelding van het ordernummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

© 2018 - 2022 www.teaandlemonade.nl | sitemap | rss