Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je kunt bij ons tot 30 dagen na ontvangst je bestelling retour sturen.
De kosten voor de retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Hiervoor rekenen wij 5 euro per pakket, dit bedrag wordt verrekend met het bedrag wat je tegoed hebt van je retour.

Aanmelden retour

Je kan jouw bestelling gemakkelijk retour melden via ons online retourportaal. Zodra je het portaal hebt geopend, kan je jouw ordernummer of track en trace nummer invoeren, deze is te vinden op jouw bestelling bevestiging die via de mail is toegestuurd toen je de bestelling hebt geplaatst.

Selecteer de/het artikel(en) welke je retour wil sturen en selecteer een Retour reden. Wanneer je alle benodigde informatie hebt ingevoerd, ontvang je het verzendlabel om uit te printen. 

  • Zodra we jouw retour hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je hiervan bericht en krijg je automatisch het geld teruggestort. Dit doen we op de rekening waarmee je hebt betaald. De verwerking van retouren doen we zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen.
  • Als je met Klarna hebt betaald, pauzeer dan je factuur via de Klarna-app. Zodra we je retour hebben verwerkt, wordt de factuur automatisch bijgewerkt.
  • Houd er rekening mee dat wij niet de mogelijkheid bieden om een artikel te ruilen. Wij adviseren je om de bestelling terug te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen.
  • Artikelen die zijn gebruikt of waar de originele etiketten of verpakking van zijn verwijderd of ontbreken worden niet vergoed. 
  • Zorg ervoor dat de artikelen van jouw retourzending goed verpakt zijn en hergebruik hiervoor de zak/doos die je van ons hebt ontvangen.
  • De kosten voor de retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Hiervoor rekenen wij 5 euro per pakket, dit bedrag wordt verrekend met het bedrag wat je tegoed hebt van je retour.
  • Als je besluit een andere verzendmethode te gebruiken dan die is aangeboden door ons, ben je zelf verantwoordelijk voor de verzending en alle bijbehorende kosten en risico's van het retourneren van de goederen.

Ruilen

Helaas bieden wij momenteel niet de mogelijkheid om artikelen te ruilen, excuses voor het ongemak. Wij adviseren je om de bestelling terug te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen. Hoe je je bestelling terug kan sturen lees je hierboven bij Aanmelden retour.

© 2018 - 2023 www.teaandlemonade.nl | sitemap | rss