Artikel 40 van 51

Chilly's Bottle Matte Blue Sport 750ml

€ 40,00 (inclusief btw)

Chilly's Bottle Matte Blue Sport 750ml

De Chilly’s Bottle Sports met handige Chilly's sportdop is ideaal voor wandelen, sporten of onderweg!

Door de dubbele wand van hoogwaardig roestvrijstaal blijft je drankje in de Chilly’s Bottle tot wel 24 uur koud en 12 uur warm, ongeacht de buitentemperatuur. De buitenkant van de drinkfles blijft gewoon op kamertemperatuur waardoor er geen condens kan ontstaan. 

De Sportdop is alleen geschikt voor koud water, voor warm water raadt Chilly's het gebruik van een Chilly's fles met een original standaard Chilly's dop aan.

Alle Chilly’s flessen worden geleverd in een mooie verpakking, ideaal om cadeau te geven of direct door ons te laten versturen!

Reiniging
Wij adviseren je om je Chilly’s Bottle regelmatig te reinigen. Gebruik je de drinkfles een tijdje niet? Bewaar hem dan met de dop er vanaf. De Chilly's Bottle is niet geschikt voor de vaatwasser. 
De Chilly's afwasborstel is speciaal ontworpen om de flessen grondig te reinigen, je kunt hem bestellen op onze Accessoires pagina.


Chilly's Accessoires

Creëer je eigen unieke Chilly's fles met de bijpassende gekleurde Chilly's doppen! Alle Chilly's accessoires zijn los verkrijgbaar op onze Accessoires pagina.
 
Lekker koud
Voor een optimaal gekoeld drankje raden wij aan om drinken uit de koelkast te gebruiken of heel koud water uit de kraan en ijsklontjes aan je drankje toe te voegen. Voor perfect passende ijsblokjes verkopen wij ook de Chilly’s icecubetray.
  

Specificatie Omschrijving
Inhoud 750ml
Afmetingen 32.5 x 8.5 cm
Gewicht 462 gram
Materiaal Fles - 304 RVS. Dop - RVS, plastic en siliconen o-ring
© 2018 - 2024 www.teaandlemonade.nl | sitemap | rss