Artikel 17 van 49

Chilly's S2 Sports Bottle Flip 500ml Lichen

€ 50,00 (inclusief btw)

Chilly's S2 Sports Bottle Flip 500ml Lichen Green

Chilly's Series 2 Flip Bottles hebben een unieke nieuwe drinkdop die is ontworpen voor een optimaal drinkcomfort. De Flip bottle is gemaakt om verticaal uit te drinken en is makkelijk open en dicht te klappen. De antibacteriële drinkdop is gemaakt van zachte siliconen en voelt daardoor erg prettig aan.

De Flip doppen zijn 100% lekvrij en voorzien van een uitschuifbaar roestvrijstalen rietje waarmee de dop op iedere maat van de Series 2 flessen past.
Alle Flip flessen zijn voorzien van draaglussen van geweven nylon waarmee je de fles makkelijk draagt en die zorgt voor optimale afsluiting van de fles.
De zachte siliconenbasis van de Flip Bottle voorkomt dat de fles op oppervlakken wegglijdt.

Chilly's Series 2-flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met een gepoedercoate buitenkant. De drinkvlakken van alle Chilly's Series 2-producten zijn antimicrobieel wat microben tot 99,99% vermindert.


Alle Chilly’s flessen worden geleverd in een mooie verpakking, ideaal om cadeau te geven of direct door ons te laten versturen!

De voordelen van Chilly's Bottles: 
- 24 uur koud
- Lek & condensvrij
- BPA-vrij

Reiniging
Wij adviseren je om je Chilly’s Bottle regelmatig te reinigen. Gebruik je de drinkfles een tijdje niet? Bewaar hem dan met de dop er vanaf. De Chilly's Bottle is niet geschikt voor de vaatwasser. 
De Chilly's afwasborstel is speciaal ontworpen om de flessen grondig te reinigen, je kunt hem bestellen op onze Accessoires pagina.


Chilly's Accessoires

Creëer je eigen unieke Chilly's fles met de bijpassende gekleurde Chilly's doppen en carabiners! Alle Chilly's accessoires zijn los verkrijgbaar op onze Accessoires pagina.
 
Lekker koud
Voor een optimaal gekoeld drankje raden wij aan om drinken uit de koelkast te gebruiken of heel koud water uit de kraan en ijsklontjes aan je drankje toe te voegen. Voor perfect passende ijsblokjes verkopen wij ook de Chilly’s icecubetray.
  

Specificatie Omschrijving
Inhoud 500ml
Afmetingen 22 x 7.5 cm
Gewicht 315 gram
Materiaal 304 RVS - Hoogwaardig Roestvrij Staal
© 2018 - 2024 www.teaandlemonade.nl | sitemap | rss