✓ Duurzame producten

✓ Hoge kwaliteit

✓ Gratis verzending vanaf €20

 

De Chilly’s thermosbeker is een geweldige keuze als je overweegt om een thermosbeker te kopen. Chilly’s Coffee Cups, zoals de bekers officieel heten, zijn er in heel veel stijlvolle designs. De prints variëren van toekans tot uitbundige bloemetjes, maar er zijn ook bekers in allerlei effen kleuren. Je vindt dus altijd een beker naar je smaak. Je Chilly’s thermosbeker houdt je ‘coffee-to-go’ tot wel 12 uur warm. Ideaal dus als je tijdens lange autoritten of flinke strandwandelingen ieder moment verzekerd wilt zijn van een heerlijk warm kopje koffie of thee.

 

Ben je geïnteresseerd in een van onze Chilly's flessen?

Bekijk ze hier allemaal!

 

Soorten Chilly’s thermosbekers

Chilly’s bestaat al sinds 2010. Het merk heeft zijn producten sindsdien steeds verder geïnnoveerd en uitgebreid. Er zijn op dit moment dan ook verschillende soorten Chilly’s thermosbekers verkrijgbaar. Bekijk de Chilly’s Coffee Cup als je een mooie thermosbeker voor koffie wilt kopen gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. De deksel houdt het opspatten van de drank tegen. Het dubbelwandige design zorgt ervoor dat je koffie of thee warm blijft, zonder dat je je handen verbrandt aan de beker.

Series 2 Coffee Cup

Dan is er de Series 2 Coffee Cup, de nieuwste innovatie van Chilly’s. Deze thermosbeker heeft een verbeterd draaimechanisme, waardoor hij beter afsluit en de kans op lekken dus aanzienlijk vermindert. Ook beschikt de nieuwe beker over een antibacteriële deksel en een siliconen onderkant, die voorkomt dat hij op een harde ondergrond gaat glijden. Deze rubberen onderkant gaat ook het geluid van hard neerzetten tegen. Alle reden dus om een thermosbeker voor warme koffie te kopen!

Chilly’s missie

Chilly's missie is om het dagelijks gebruik van herbruikbare producten te vergroten. Het bedrijf wil dit doen door producten te creëren voor een actieve urban levensstijl, met de perfecte balans tussen een kenmerkende stijl en topprestaties. Om dit te bereiken, ontwikkelden ze allereerst hun kenmerkende stijlvolle thermosflessen. Later kwamen hier steeds meer duurzame producten bij die je kunt kopen, waaronder een vrolijke, kwalitatieve thermosbeker voor het lang warm houden van je koffie.

Koffie thermosbeker kopen

Wil je een thermosbeker voor warme dranken zoals koffie kopen als cadeau? Dan is een giftbox een leuke optie. Hierin vind je een 500ml Chilly's Bottle en een 340ml Chilly's Coffee Cup. Uiteraard is ook een losse thermosbeker geweldig om te geven. De bekers zijn allemaal mooi ingepakt. Bestel je giftbox of losse Chilly's thermosbeker direct op onze website! Wil je meer informatie over ons? Stuur een e-mail naar info@teaandlemonade.nl en we helpen je graag verder.

Anderen bekeken ook:

Chilly's rvs fles kopen | Thee thermosfles bestellen | Thermosbeker print

© 2018 - 2024 www.teaandlemonade.nl | sitemap | rss