✓ Duurzame producten

✓ Hoge kwaliteit

✓ Gratis verzending vanaf €20

 

Thermosbeker met print

Met een thermosbeker met print begin je elke dag goed! Een stijlvolle thermosbeker voorzien van een unieke print houdt je koffie of thee urenlang warm. Snooze je ‘s ochtends iets te lang en heb je daardoor geen tijd meer om thuis je koffie te drinken? Neem hem dan mee in je eigen thermosbeker, zodat je er onderweg rustig van kunt genieten. Sta je juist voor dag en dauw op om naar de gym te gaan? Neem dan een warme thee mee voor na je work-out. Een thermosbeker met print is een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpbekers en -flessen. Je helpt er dus niet alleen jezelf mee, maar doet meteen iets goeds voor de wereld!

 

Ben je geïnteresseerd in een van onze Chilly's flessen?

Bekijk ze hier allemaal!

 

Stijlvolle thermosbekers

Een thermosbeker met print is beschikbaar in allerlei designs. Bij Tea & Lemonade verkopen we thermosproducten van verschillende merken, waaronder het merk Chilly’s. Dit bedrijf heeft als doel om zoveel mogelijk wegwerpproducten in het dagelijks gebruik te vervangen door duurzame alternatieven. En dat doen ze ook nog eens op een hele leuke manier! Deze thermosbekers zijn allemaal voorzien van een stijlvolle look. Kies bijvoorbeeld een beker met hartjes, bloemen of flamingo’s. Of ga voor een beker in een egale kleur, die past bij je andere accessoires.

Thermosbeker met print direct bestellen

Bestel je thermosbeker met print meteen online! Dan geniet je al snel van warme koffie en thee, op elk moment van de dag. Maak een keuze uit de vele thermosbekers in ons assortiment. Ze zijn allemaal BPA-vrij en gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal voor een optimale isolatie. Wil je het maximale uit je beker halen? Vul hem dan voor gebruik met kokend water. Hiermee verwarm je de binnenkant alvast. Giet hem vervolgens weer leeg en schenk er je koffie of thee in. Op die manier blijft je drank nog langer warm! Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder. Stuur je bericht naar info@teaandlemonade.nl. We reageren zo spoedig mogelijk op je vraag.

Anderen bekeken ook:

Chilly's rvs fles kopen | Chilly's series 2 bestellen | Chilly's thermosbeker

© 2018 - 2024 www.teaandlemonade.nl | sitemap | rss