✓ Duurzame producten

✓ Hoge kwaliteit

✓ Gratis verzending vanaf €20

 

Wil je een mooie thermoskan bestellen die ook nog eens urenlang zorgt voor warme koffie of thee? In het assortiment van Tea & Lemonade kun je een leuke en praktische thermoskan voor koffie of andere dranken kopen. Vind een functionele thermoskan voor iedere gelegenheid. Een goede thermoskan houdt een grote hoeveelheid koffie of thee warm. Ontdek ons uitgebreide assortiment om de perfecte thermoskan voor koffie of thee voor jou te kopen.

 

Ben je geïnteresseerd in een van onze Chilly's flessen?

Bekijk ze hier allemaal!

 

Leuke thermoskan bestellen

Een leuke thermoskan kopen doe je eenvoudig online. De kannen uit ons assortiment zijn allemaal voorzien van een stijlvol design, maar daarnaast werken ze ook enorm goed. Wil je een thermoskan bestellen met een dubbele wand? Tussen de binnen- en buitenwand zit bij deze producten een vacuüm. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur van de drank in de kan gelijk blijft en de warmte (of koelte) niet geleid wordt. Bijkomend voordeel is dat er geen condensatie plaatsvindt. Je kunt de kan dus ook prima in een tas meenemen. Deze zal niet nat worden aan de buitenkant.

Een thermoskan voor thee of koffie kopen

Houd je thee en koffie twaalf uur lang op temperatuur door een leuke thermoskan te kopen. Wil je je koffie lekker warm houden tijdens een lange autorit, picknick of feestje? Dan kun je een thermoskan bestellen van een groter formaat. Een thermoskan kopen voor koffie, thee of andere dranken is altijd een duurzame keuze, omdat het wegwerpflessen en -bekers vervangt. Wij hebben thermosproducten van verschillende merken. Het populaire Chilly’s, dat als missie heeft om plastic afval tegen te gaan, is er daar één van. Het prachtige design van de thermoskannen maakt het item tot een stijlvolle accessoire.

Online je thermoskan bestellen

Wil je een leuke thermoskan kopen? Je thermoskan bestellen doe je veilig en snel in de webshop van Tea & Lemonade. Na ontvangst van je bestelling gaan wij direct aan de slag met het verzenden van je product(en). Je kunt je thermoskan dan ook snel thuis verwachten! Heb je nog vragen of twijfel je over welke leuke thermoskan, -fles of beker je het beste kunt kopen? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag verder.

Anderen bekeken ook:

Chilly’s bottles | Chilly’s waterfles | Chilly's thermosfles

© 2018 - 2024 www.teaandlemonade.nl | sitemap | rss