✓ Duurzame producten

✓ Hoge kwaliteit

✓ Gratis verzending vanaf €20

 

Een Chilly’s thermosfles heb je vast weleens ergens gezien. Deze leuke thermosflessen met stijlvol design vallen namelijk op! Chilly’s wil graag dat zoveel mogelijk mensen herbruikbare producten gebruiken. Op die manier gaan ze het gebruik van wegwerpplastic tegen. Als jij je eigen leuke Chilly’s thermosfles bestelt, draag ook jij je steentje bij aan dit goede doel. Uiteraard zijn de thermosflessen ook nog eens erg praktisch. Ze houden je drankjes 12 uur lang warm en 24 uur lang koud.

 

Ben je geïnteresseerd in een van onze Chilly's flessen?

Bekijk ze hier allemaal!

 

Leuke thermosfles bestellen

Een leuke thermosfles bestellen is een cadeautje voor jezelf of iemand anders. De thermosflessen zijn mooi verpakt, waardoor ze geweldig zijn om weg te geven. Er zijn zelfs cadeauverpakkingen met daarin twee geweldige producten van Chilly’s. Maar een leuke thermosfles bestellen om jezelf blij te maken, is natuurlijk ook altijd een goed idee! De thermosflessen van Chilly’s zijn uniek en hebben een lekvrije dop. Ook zorgt de dubbelwandige vormgeving ervoor dat zich geen condensatie vormt op de fles. Je stopt hem dus zonder zorgen tussen de andere spullen in je tas.

Thermosfles bestellen

Een leuke thermosfles bestellen, levert je veel voordelen op. Het houdt je drank maar liefst 24 uur koud (zelfs als de fles in de zon staat), of 12 uur warm. De flessen zijn BPA-vrij en gemaakt van hoogwaardig rvs, zowel aan de binnen- als buitenkant. Ze hebben een dubbele wand met vacuümisolatie en de schroefdop zorgt voor een luchtdichte en lekvrije afdichting. Zit je regelmatig in de trein, ga je vaak naar het strand of zoek je gewoon een fijne drinkfles voor werk of school? Een mooie Chilly’s thermosfles is de ideale oplossing.

Jouw Chilly’s thermosfles kopen

Je eigen Chilly’s thermosfles bestellen doe je via de webshop van Tea & Lemonade. Bekijk eerst rustig het uitgebreide assortiment. Kies uit tientallen verschillende designs. Ga voor een drukke print met vogels of bloemen, of kies juist een egale fles in een kleur die perfect past bij je kleding of telefoon. Na het plaatsen van je bestelling sturen wij je de Chilly’s thermosfles zo snel mogelijk op. Heb je een vraag over je bestelling? Neem contact met ons op door te e-mailen naar info@teaandlemonade.nl.

Anderen bekeken ook:

Chilly’s accessoires | Chilly’s foodpot | Chilly's thermosbeker

© 2018 - 2024 www.teaandlemonade.nl | sitemap | rss